Loading...

ŠTA RADIMOUSLUGE

garantujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom!

Izrada Sajtova

Sajtovi koje mi izrađujemo su pregledni, fukcionalni, moderni, prilagodljivi svim rezolucijama ekrana. Dizajn sajta prezentuje Vašu kompaniju i uliva poverenje posetilaca, budućih klijenata.

[ detaljnije ]

Seo Optimizacija

SEO (Search engine optimization) optimizacija predstavlja unapređenje kvaliteta koda sajta, a sve u cilju povećavanja kvaliteta saobraćaja, odnosno broja poseta korisnika ka vašem web sajtu kao i bolje rangiranje od strane internet pretraživača.

[ detaljnije ]

Internet Marketing

Ako Vas nema na Google-u, kao da ne postojite na internetu. Od ključne važnosti je da Vaš sajt bude na prvoj strani Googla. Koristeći Google Ad Words, Facebook i Mail marketing pomoćićemo Vam da klijenti pronađu baš Vas.

Responsive Design

Prilagodljiv dizajn veb strane (engl. Responsive web design, RWD) predstavlja web dizajn koji omogućava optimizovano prikazivanje, jednostavno korišćenje, čitanje, i kretanje kroz veb sajt koji će biti pregledan na različitim uređajima.

Grafički Dizajn

AM Design Vam nudi atraktivna grafička rešenja koja ispunjavaju svetske standarde i trendove. Za Vas radimo logo dizajn, vizikarte, flajere, brošure, banere, kataloge... kompletan vizualni identitet.

Redizajn Sajtova

Ukoliko je Vaš sajt izradjen pre nekoliko godina, ukoliko je zastareo u ondnosu na konkurenciju, ukoliko niste zadovoljni izgledom i funkcionalnošću...
Vašem sajtu je potreban redizajn!

Danas su u Srbiji na internetu prisutni milioni ljudi i organizacija. Najčešći i najbrži način pronalaženja informacija je preko interneta.

Ne mislite da je to dovoljan razlog da imate Vaš sajt i da se na taj način predstavite milionima ljudi? Mi smo tu kada Vam zatrebamo!