Loading...

O Namaam design

Mi volimo naš posao
John

AM Design je tim profesionalaca koji se bave izradom preglednih, modernih i funkcionalnih web sajtova, seo optimizacijom, internet marketingom uz nezaobilazan grafički dizajn.

Moderno poslovanje je nezamislivo bez prisustva na internetu. Na internetu su i Vaši potencijalni klijenti, a tamo bi trebali da budete i Vi, Vaše usluge i proizvodi. Poslednjih godina nije važno imati samo sajt, vec je važno da i da taj sajt stvori veću vidiljvost i bolju pozicioniranost preduzeća na internetu. To zahteva izradu sajta gde se mora voditi računa o svakom detalju.

Mi istražujemo, analiziramo, planiramo i kreiramo vaše poslovanje na internetu.

Naš glavni cilj je da kvalitetetnom i profesionalnom uslugom pomognemo našim klijentima da naprave značajna i dugotrajna poboljšanja u svom biznisu. Uvek se trudimo da klijentima za određeni budžet ponudimo više nego što bi dobili na drugom mestu. Sa izradom sajta neprestano se trudimo da steknete nove klijente. Pružamo Vam podršku, ažuriramo i održavamo Vaš sajt. Odgovaramo na sve zahteve i u potpunosti im se posvecujemo.

Garantujemo da cete biti zadovoljni našom uslugom. Uspeh naših klijenata znaci da smo uradili dobar posao, a to ono što i nas čini uspešnim.

AM Design

zadovoljnih klijenata
99
radnih sati
6500
završenih projekata
145
Korak 1
Prikupljanje informacija, istraživanje i analiza

Počinjemo sa prikupljnjem najvažnijih informacija kako bi ustanovili Vaše potrebe I kakav Vam sajt zaista treba. Trudimo se da što više saznamo o Vašem poslovanju, potecijalnim klijentima, konkurenciji. Analiziramo tržište I konkurenciju kako bi Vas izdvojili i bolje pozicionirali. Mane konkurenata pretvaramo u Vaše prednosti.

Korak 2
Dizajniramo i Kodiramo

Na osnovu pažljivo razmotrenih Vaših zahteva izrađujemo najbolje dizajnersko rešenje. Kodiramo specifičnosti koje treba da odlikuju i da omoguće funkcionalnost Vašeg sajta. Posebno vodimo računa o optimizaciji sajta, pažljivo biramo ključne reči i ugrađujemo ih u kod sajta.

Korak 3
Testiramo

Kada se uverimo da je sve što je dogovoreno ispunjeno I kada budemo sigurni da sajt ispunjava dizajnerske i funkcionalne zahteve postavljamo sajt na internet. Na taj način sprečavamo da posetioci sajta budu nezadovoljni, i da ostavite loš utisak. Sa ponosom možete pokazati Vaš novi moderan web sajt, a mi još jedan uspešan projekat.

Korak 4
Praćenje I Razvoj

Postavljanjem sajta na internet ne završavamo saradnju sa klijentom. Vrši se indeksiranje stranica na Google. Vršimo objavljivanje vašeg preduzeća na Google, prijavljujemo Vas na popularne društvene mreže. Kreiramo I pratimo analitiku posećenosti sajta, kreiramo Google, Facebook kampanje….